Duur demi-water kopen of gedemineraliseerd water eenvoudig en voordelig zelf maken.

Duur demi-water kopen, of vanaf €0,12* per liter het hoogst kwalitatieve en het meest verse demi-water zelf maken. U kunt van uw eigen kraanwater gedemineraliseerd water maken! Nooit meer duur demi-water kopen maar zelf demi-water maken. U weet ook zeker dat uw vers geproduceerd demi-water een hogere kwaliteit heeft dan uit een jerrycan, fles of IBC. Wist u wanneer er demi-water wordt afgetapt en de dop van een jerrycan, vat of fles wordt verwijdert er zuurstof in contact komt met het demi-water en direct de kwaliteit achteruit gaat door vervuiling? Iedere keer weer wordt de kwaliteit van het gedemineraliseerd water minder en hoe vaker dat het wordt geopend des te slechter het wordt.

 

Nooit meer verouderd gedemineraliseerd water.

U kunt er zeker van zijn dat het uw eigen geproduceerde gedemineraliseerde water verser dan vers is en geen twijfels meer heeft over verouderd gedemineraliseerd water. En voorkomt dat het niet aan de eisen voldoet en de specificaties zoals gedemineraliseerd water behoord te zijn. Het komt te vaak voor dat het demi-water is verouderd doordat het te lang heeft gestaan en de kwaliteit er van af is genomen. Dit kan schade voor uw apparaten, accu’s en autoclaaf tot gevolg hebben, of uiteindelijk uw proces beïnvloeden. Dat is vanaf nu verleden tijd. Maak demi-water zelf! Veel voordeliger, tijdbesparend, altijd vers en geen opslag van jerrycans of vatten meer nodig.

Overzicht kwaliteit kraanwater

Voor een overzicht van de kwaliteit van uw kraanwater, zie daarvoor de producten pagina.

Altijd vers en goedkoop demi-water met de patroonhouder en navulling.

Maak nu eenvoudig zelf demi-water met de ionenwisselaar. Een complete set met patroonhouder, buispatronen(navulling) en overige toebehoren zoals slangenset, muurbeugel en speciale nozzel om aan te sluiten op uw waterkraan.

Het buispatroon is voorzien van harsen waar het kraanwater doorheen stroomt en alle aanwezige verontreinigingen uit het water worden onttrokken. U hoeft niets te doen het gaat van zelf. Sluit het systeem op uw waterkraan aan en begin direct met het produceren van uw eigen demi-water. Altijd vers en eenvoudiger kan het niet!

Tijdens het gebruik verkleurt de buispatroon en ziet u precies wanneer hij aan het einde van zijn levensduur is. Hij verkleurt van groen naar blauw, dit noemen we de kleurindicator en dient als kwaliteitscontrole. Het buispatroon kunt u makkelijk verwisselen waardoor er opnieuw gedemineraliseerd water wordt geproduceerd. De demi-water patroonhouder blijft bevestigd aan de wand en de buispatronen zijn na te bestellen. Bestel het demi-water systeem snel en ervaar hoe eenvoudig demi-water maken is.

 

Demi-water in een jerrycan kan verouderen.

Ter info! Demi-water kopen /  aangekocht gedemineraliseerd water in een IBC, jerrycan of plastic fles is niet altijd vers, maar kan door te lang in de opslag te hebben gestaan, verouderd raken. Dit doordat er luchtverontreiniging van buitenaf binnendringt en het gedemineraliseerd water vervuild raakt en kwaliteit verminderd.

* De kostprijs en het aantal te produceren liters demi-water is afhankelijk van de kwaliteit van het kraanwater wat kan variëren en wordt bepaald per regio! Graag informeren we u hier over. Neem gerust contact op.