Vapozone vul je met gedemineraliseerd water

Vapozone vullen met gedemineraliseerd water

Steeds meer schoonheidssalons gebruiken gedemineraliseerd water voor hun vapozone. Er komen steeds meer klanten bij ons terecht die problemen hebben door kalkafzetting in hun vapozone. Doordat een vapozone stoom genereerd en water verwarmt onstaat er kalkafzetting in het apparaat. In het algemeen is het bekend zodra water wordt verwarmt en het water verdampt, er kalk achter blijft. Dit met schade aan de vapozone tot gevolg.

In gedemineraliseerd water oftewel demi-water zijn alle verontreinigingen uit het water gehaald waaronder kalk, mineralen, zouten en ijzer. Zodra het gedemineraliseerd water wordt verwarmt zal er nooit geen kalk achterblijven in de vapozone. Hierdoor gaat de vapozone langer mee en zal hij minder onderhoud nodig hebben en vele malen langer mee gaan.

Het is bewezen dat demi-water waar geen kalk meer in aanwezig is beter is voor huid, haar en apparaten zoals een vapozone. Kalk blijft achter en zorgt ervoor dat dit wordt afgezet in leidingen en uitgangen waardoor het apparaat dichtslibt. Voorkom dit door gedemineraliseerd water oftewel demi-water te gebruiken.