Demi water maken / gedemineraliseerd water

Demi-water-saleskit-inclusief-watertimer1-bewDemiwaterinstallatie

 

Demiwaterinstallatie zo kunt de saleskit eigenlijk ook wel noemen. Het is ten slotte een installatie waar u uw eigen demiwater kunt maken. Wij noemen het de saleskit, maar dat maakt niet uit! Het principe blijft het zelfde, u kunt van uw eigen kraan-leiding water zelf demiwater maken. We horen u denken….maar dat is een ingewikkeld proces en dan kan ik niet. Nou ik zal u vertellen dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Heeft u de demiwaterinstallatie oftewel saleskit in huis. Sluit hem direct aan op uw kraan-leiding water en draai de kraan open. Laat de eerste 1,5 liter water wegstromen en daarna heeft u een zeer hoge kwaliteit en vers demi-water. Is dit eenvoudig? Denk het wel wel hé! Eenvoudiger kan het niet.

Interesse in demi-water maken

 

Misschien nog niet geheel voorzien van informatie over de demiwaterinstallatie met een bepaalde vraag. Maar misschien hebben wij u wel op een idee gebracht, of in ieder geval uw interersse gewekt over ons systeem.

Heeft u interesse of wilt u graag meer weten over zelf gedemineraliseerd water oftwel demi-water maken, dan stel ik voor dat u verder kijkt op de website van demi-water maken en hier alles leest over het demi-water maken proces, de kwaliteit en hoe u het syteem kunt bestellen.

Kosten!! Vanaf €0,12/liter produceert u uw eigen demi-water oftewel gedemineraliseerd water met onze demiwaterinstallatie.

 

Voorzien van de benodigde informatie

 

Hebben we u op een idee gebracht over de demiwaterinstallatie maar wilt u meer informatie? U kunt gerust contact opnemen en hopen u het antwoord te kunnen geven op uw vraag, of voorzien van info. We weten tenslotte erg veel van demi-water oftwel gedemineraliseerd water af. We willen graag de kennis met u delen en evt doorsturen naar de juiste instantie waar u het anwtoord als nog krijgt.

 

Tenslotte hopen we dat u toch een stukje wijzer bent geworden en in ieder geval bedanken voor de aandacht die we van uw kostbare tijd hebben gekregen. Vergeet niet dat u demi-water zelf kunt maken en niet meer hoeft te kopen!