Demi-water kwaliteit wanneer u het zelf produceert.

Demi-water navulling

Demi-water kwaliteit oftewel gedemineraliseerd water wordt geclassificeerd aan de hand van het elektrische geleidbaarheid van het water. Hoe schoner het demi-water / gedemineraliseerd water is, hoe minder vrije elektronen aanwezig zijn om een elektrische stroom te laten lopen. Voor het geleidingsvermogen van demi-water wordt de eenheid microsiemens gebruikt. Deze wordt weergegeven met het symbool µS/cm.

De geleidbaarheid van drink-kraanwater schommelt tussen de 300 en 700 µS/cm. Dit is afhankelijk van het gebied waar het kraanwater wordt geproduceerd en per regio varieert. De geleidbaarheid komt door de hoeveelheid mineralen en zouten die zijn opgelost in het kraan-leidingwater.

Met de buispatronen wordt er demi-water geproduceerd met een geleidbaarheid vanaf 0.1 µS/cm

In kraanwater zijn standaard kleine hoeveelheden verontreinigingen aanwezig, onder andere zouten, metalen en mineralen. Deze worden tijdens het demi-water proces verwijderd.

De harsen in de buispatroon zorgen ervoor dat de kationen en anionen uit het leiding water worden verwijderd en daardoor gedemineraliseerd water / demi-water wordt geproduceerd.

Doordat de buispatronen(navulling) met een “mix bed hars” gevuld zijn en onder ISO 9002 geproduceerd worden, kan er een constante kwaliteit gewaarborgd worden.